Return to site

Θέλετε να φαίνεται το site σας στα πρώτα αποτελέσματα της Google;

Μάθε σήμερα πως!

· Γενικά

Ποιο είναι το πιο σημαντικό μέρος που απασχολεί αιωνίως τους SEO experts; Μα φυσικά το Link Building.

Το Link Building (η διαδικασία απόκτησης δηλαδή εισερχομένων  links προς την ιστοσελίδα μας) είναι μια από τις πιο σπουδαίες SEO δεξιότητες που μπορούμε να χτίσουμε ώστε να μας επιφέρει τα μέγιστα οφέλη.

Μέχρι και πρόσφατα οι απανταχού SEO ήταν πολύ απογοητευμένοι από τα software που έταζαν Link Building και κατέληγαν να έχουν success rate περίπου στο 20%-30%.

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά:

 

Έχετε δημιουργήσει περιεχόμενο που αναζητούν οι χρήστες, που απαντούν στις ερωτήσεις τους και ότι οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να καταλάβουν, αλλά αυτές οι ιδιότητες από μόνες τους δεν σημαίνει ότι μπορούν να κατατάξουν την ιστοσελίδα σας ψηλά στην google. 

Για να ξεπεράσετε τα υπόλοιπα sites με αυτές τις ιδιότητες, θα πρέπει να γίνετε αυθεντία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την απόκτηση links από έγκυρους ιστότοπους, την οικοδόμηση της επωνυμίας σας και την καλλιέργεια ενός κοινού που θα βοηθήσει στην ενίσχυση του περιεχομένου σας.

Τι θα λέγατε για εφαρμογές που αγγίζουν πλέον το 98% στο success rate; 

Κι όμως είναι γεγονός και η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες στους πελάτες της.

 

Η Google επιβεβαίωσε ότι οι σύνδεσμοι και το ποιοτικό περιεχόμενο είναι δύο από τους τρεις πιο σημαντικούς παράγοντες κατάταξης για SEO. Οι αξιόπιστες τοποθεσίες τείνουν να συνδέονται με άλλους αξιόπιστους ιστότοπους, ενώ οι ιστότοποι με ανεπιθύμητη αλληλογραφία τείνουν να συνδέονται με άλλους ανεπιθύμητους ιστότοπους.

 

Αλλά τι ακριβώς είναι ένας σύνδεσμος; Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από άλλες ιστοσελίδες; 

Ξεκινώντας...

Τι είναι οι σύνδεσμοι;

Οι εισερχόμενες συνδέσεις, επίσης γνωστές ως backlinks ή εξωτερικοί σύνδεσμοι, είναι υπερσυνδέσμοι HTML που δείχνουν από έναν ιστότοπο στον άλλο. Είναι σαν το νόμισμα του Διαδικτύου, καθώς ενεργούν πολύ σαν τη φήμη της πραγματικής ζωής. Για παράδειγμα τρεις άνθρωποι σας πρότειναν το ίδιο καφέ στο Παγκράτι! Τότε εσείς θα είστε επηρεασμένος και με την προδιάθεση πως αυτό είναι το καλύτερο καφέ της περιοχής. Έτσι λειτουργούν και οι σύνδεσμοι για τις μηχανές αναζήτησης.

Παλαιότερα ίσχυε ότι όσα περισσότερα backlinks, έχετε τόσο το καλύτερο. Δεν είναι εντελώς λάθος αυτή η διαπίστωση, αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η ποιότητα αυτών των συνδέσμων . Θα πρέπει τα links προς την ιστοσελίδα σας να είναι σχετικοί. Για παράδειγμα, για ένα ταξιδιωτικό γραφείο, είναι πιο σημαντικό να έχει backlinks από μεγάλα ταξιδιωτικά portal, απ’ ότι από ένα portal ιατρικού περιεχομένου.

Το τμήμα του e-reputation.gr που ασχολείται με το digital marketing είναι εξειδικευμένο σε αυτές τις πρακτικές ενώ όλες αυτές περιλαμβάνονται στο πακέτο του reputation building.

Θέλετε να φαίνεστε στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης στην Google;

 

Αφήστε το τεχνικό κομμάτι πάνω μας.

 

Ωστόσο για την όλη διαδικασία θα πρέπει να γνωρίζετε πως απαιτείται ποιοτική δουλειά, έρευνα και χρόνος για το χτίσιμο γερών θεμελίων.

 

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

 

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. 

Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

 

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr