Return to site

Γιατί είναι απαραίτητο να έχω το δικό μου site;

Για γιατρούς

· Για ιατρούς

Η πρώτη και πιο πολύτιμη στρατηγική για να επιδιορθώσετε τη φήμη σας είναι να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα αφιερωμένη σε εσάς ή την πρακτική που χρησιμοποιείτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε και τα δύο.

Γιατί να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα για εσάς ή την ιατρική σας πρακτική;


Ένας ιστότοπος εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς.

Πρώτον – παρουσιάζει τον γιατρό στον κόσμο. Ένας καλός ιστοχώρος αφιερωμένος στον γιατρό αναφέρει την ιστορία και την πορεία του, τις αξίες τις οποίες αυτός πρεσβεύει και παρέχει testimonies για την ποιότητα των υπηρεσιών του.


Τι κάνει την ιστοσελίδα ενός γιατρού να κατέχει υψηλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google;


Χρησιμοποιήστε την παρακάτω λίστα προκειμένου να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που θα βελτιώσει τη φήμη σας:


Κανόνες για την οικοδόμηση ενός μεγάλου δικτυακού τόπου γιατρού σχετικά με την αντιμετώπιση ζητημάτων διαχείρισης φήμης: 

Αρχικά δημιουργήστε έναν web domain στο όνομά σας.

broken image

Η "εκτόξευση" του δικτυακού σας τόπου έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Πρώτον, αν γίνει σωστά, ο ιστότοπός σας θα εμφανιστεί όταν οι ασθενείς αναζητήσουν το όνομά σας. Αυτό είναι πολύ ισχυρό εργαλείο. Ακόμα κι αν οι ασθενείς βρουν κάποιες αρνητικές κριτικές, η πρώτη μεγάλη εντύπωση είναι και η καθοριστική. 

Δεύτερον, στην ηλεκτρονική διαχείριση της φήμης του γιατρού, είναι καλύτερο να έχετε έναν ιστότοπο που να παρουσιάζει σαφώς όλες τις κρίσιμες πληροφορίες για τον εαυτό σας που θέλετε να τονιστούν. Ο ιστότοπός σας είναι ένα δομικό στοιχείο, ένας κεντρικός χώρος που θα χρησιμοποιηθεί για όλες τις πτυχές που συνδέονται με τη διαχείριση της φήμης.


Για παράδειγμα, μια από τις θεμελιώδεις στρατηγικές για τη βελτίωση της online παρουσίας για έναν γιατρό περιλαμβάνει την κατοχή των backlinks στην ψηφιακή δηλαδή ιδιοκτησία. Αυτός μπορεί να είναι ο προσωπικός σας ιστοχώρος ή ένας ιστότοπος αφιερωμένος στην επιχείρησή σας.


Είτε έτσι είτε αλλιώς - για να επιτύχετε οποιαδήποτε καμπάνια διαχείρισης φήμης χρειάζεστε μία κύρια ψηφιακή ιδιότητα που κατέχετε και ελέγχετε. Ο λόγος που αυτό έχει σημασία είναι επειδή χρειάζεται μια κεντρική ψηφιακή ιδιοκτησία με μια ισχυρή πλατφόρμα ανάλυσης για να μετρηθεί και να βελτιωθεί πραγματικά η συνολική αποτελεσματικότητα της καμπάνιας διαχείρισης φήμης.


Τρίτον, ένας προσωπικός ιστότοπος είναι το δικό σας φόρουμ. Εκεί μπορείτε να μοιραστείτε ενημερώσεις σχετικά με την πρακτική σας, να αναδείξετε τον τρόπο σκέψης σας και να ασχοληθείτε με τους ασθενείς.


Εν ολίγοις, η ύπαρξη ενός ιστότοπου είναι η πιο σημαντική τακτική της διαχείρισης της φήμης για τους γιατρούς.

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

 

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr