Return to site

Τα βήματα για την σωστή διαχείριση της φήμης

Οδηγίες

· Γενικά

Η διαχείριση διαδικτυακής φήμης αναφέρεται σε όλες εκείνες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την σωστή προώθηση της εικόνας μίας επιχείρησης, ενός ατόμου, προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω του διαδικτύου.

Με την Διαχείριση Φήμης, ως στόχο έχουμε να ενισχύσουμε την online προβολή σας και να "οδηγήσουμε" τους χρήστες σας στην ιστοσελίδα σας με το να βελτιώνεται η φήμη σας μέσα από τις μηχανές αναζήτησης μειώνοντας ταυτόχρονα τον αντίκτυπο από τις αρνητικές αναφορές.

Ποια είναι όμως τα βήματα για την σωστή διαχείριση της φήμης;

  • Προσδιορισμός των ενδιαφερόμενων μερών (Πελάτες, πρώην υπάλληλοι, τύπος, διαμορφωτές της κοινής γνώμης, ανταγωνιστές, κλπ)
  • Έλεγχος της φήμης – ιστοσελίδες βαθμολόγησης και αξιολόγησης, κοινωνικά δίκτυα, διαδικτυακές πύλες, blogs, ΜΜΕ, ιστοσελίδες  γνώμης και παραπόνων.
  • Online καταγραφή των στοιχείων που επηρεάζουν τη φήμη, σάρωση και ανάλυση των στοιχείων.
  • Άμεση πρόσβαση στα σχόλια και απαντήσεις ακόμα και σε αρνητικά σχόλια και παρατηρήσεις.
  • Αξιολόγηση των αποτελεσμάτων (θετικών και αρνητικών) σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της περιοχής ή του αντίστοιχου κλάδου.
  • Λήψη αποφάσεων για την ανατροπή των αρνητικών σχολίων και δημιουργία θετικής γνώμης και καλής φήμης.

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr