Return to site

Η αξία του Social Media Marketing

· Γενικά

Το Social Media Marketing είναι πρακτική marketing που ως στόχο έχει την απόκτηση αναγνωρισιμότητας, επισκεψιμότητας και πελατών μέσα από online πηγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Αποτελεί μια αποδεδειγμένα μια ισχυρή στρατηγική, η οποία επιφέρει τεράστιους αριθμούς επισκεπτών, αναγνωρισιμότητα, εδραίωση της φήμης εύκολα και γρήγορα.

Πρόκειται για ένα εργαλείο marketing, που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια και θεωρείται "ανήκουστο" να μην τα αξιοποιεί ένας επαγγελματίας για να έρθει πιο κοντά με το κοινό του. Τα social media σας διευκολύνουν διότι σάς επιτρέπουν να γνωρίσετε τους πιθανούς πελάτες σας.

Τo Social Media Marketing, αναφέρεται στη διαδικασία αύξησης της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας ή στην προώθηση ενός Brand (ναι, το ιατρείο σας είναι ένα brand) μέσω ιστοσελίδων κοινωνικών δικτύων. Το Marketing κοινωνικών δικτύων ως κύριο στόχο του, έχει τη “word-of mouth” (από στόμα σε στόμα) διαφήμιση της επιχείρησης και των προϊόντων ή των υπηρεσιών της, δημιουργώντας παράλληλα έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους πελάτες και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης.

Με εργαλείο τα κοινωνικά δίκτυα (Social Media), το Content Marketing εστιάζει στην προσπάθεια δημιουργίας περιεχομένου που θα κεντρίζει την προσοχή και ενθαρρύνει τους χρήστες να το μοιραστούν μέσω των κοινωνικών δικτύων τους. Έτσι δημιουργεί μια απευθείας ανεμπόδιστη επικοινωνία μεταξύ των δύο δρώντων με απεριόριστα κανάλια αμφίδρομης επικοινωνίας μέσα στις αγορές.

Ακόμα και αν ο πελάτης είναι έτοιμος να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με κάποιο προϊόν ή υπηρεσία , δεν μπορεί να μείνει πλήρως ανεπηρέαστος από την επιρροή πληροφοριών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρέπει να είστε σίγουροι πως παρέχετε τις κατάλληλες πληροφορίες.

Τα Social Media μπορούν να επηρεάσουν κάθε πελάτη σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται.Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται με τον σωστό τρόπο ώστε να μετατρέπονται σε ένα δυναμικό και χρήσιμο εργαλείο.

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr