• Οφέλη για εσάς

  Τι μπορείτε να κερδίσετε κάνοντας Online Reputation Management

  broken image

  Αύξηση πελατών

  broken image

  Δημιουργία φήμης

  broken image

  Ενεργητική διαχείριση της εικόνας σας

  broken image

  Βελτίωση εμπειρίας πελατών

 • Υπηρεσίες για Δικηγόρους

  broken image

  Digital Audit

  Δεν μπορείς να πας εκεί που θέλεις αν δεν ξέρεις που βρίσκεσαι. Για το λόγο αυτό, πριν ξεκινήσουμε τη δημιουργία στρατηγικής και περιεχομένου, αξιολογούμε το σύνολο της μέχρι τώρα διαδικτυακής παρουσίας σας και αναγνωρίζουμε ευκαιρίες και σημεία προς βελτίωση. Επίσης, κάνουμε digital audit των ανταγωνιστών.

  broken image

  Δημιουργία ιστοσελίδας

  Η βάση της ψηφιακής σας παρουσίας, είναι μια μοντέρνα και λειτουργική ιστοσελίδα (website), μέσω της οποίας οι υποψήφιοι πελάτες σας θα αντιλαμβάνονται ότι έχουν βρει τον κατάλληλο δικηγόρο για την περίπτωσή τους και θα διευκολύνονται στο να επικοινωνήσουν μαζί σας. Επίσης, θα αποτελεί την πηγή για το περιεχόμενο που θα δημιουργούμε.

  broken image

  Θετικά άρθρα

  Η εικόνα ενός δικηγόρου επηρεάζεται άμεσα από το τι θα δει κάποιος ψάχνοντας το όνομά του στο διαδίκτυο. Θα δει δεκάδες θετικές αναφορές σε ενημερωτικές και δικηγορικές ιστοσελίδες; Θα δει θετικές κριτικές, testimonials πελατών και θετικές γνώμες τρίτων; Θα δει έναν άνθρωπο που είναι ειδικός στο αντικείμενό του και το αναγνωρίζουν όλοι; Ή θα δει μια «χλιαρή» παρουσία που θα τον κάνει να σκεφτεί δεύτερη φορά αν έκανε την σωστή επιλογή;

  broken image

  Δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου

  Δημιουργία καμπάνιας βίντεο, πρωτότυπες συνεντεύξεις, καμπάνιες με συμμετοχή του κοινού (π.χ. πελάτες) και πολλά άλλα. Με τη χρήση πρωτότυπου περιεχομένου και των κατάλληλων μηνυμάτων, θα καταφέρουμε κάθε νέο post που κάνουμε να γίνεται δεκτό με ενθουσιασμό και να έχει την ανταπόκριση που θέλουμε.

  broken image

  Διαχείριση Facebook

  Το Facebook έχει εξελιχθεί στο πιο χρήσιμο εργαλείο ενός επαγγελματία για να βρει νέους πελάτες και να βρεθεί από το κοινό που επιθυμεί. Παράλληλα είναι ένα σημαντικό εργαλείο δημιουργίας καλής φήμης, μιας και είναι συνήθως το πρώτο μέρος που θα «ελέγξει» ένας υποψήφιος πελάτης. Στόχος μας είναι μια στρατηγική Facebook που θα μας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

  broken image

  Google My Business

  Το Google My Business είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία, μιας και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την προβολή στα αποτελέσματα των αναζητήσεων στη Google. Μπορεί να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό μέσο δημιουργίας σταθερής ροής πελατών, καθώς και σημαντικό παράγοντα επιλογής του δικηγόρου από τον ενδιαφερόμενο πελάτη.

  broken image

  Σύστημα Ηλεκτρονικού Ραντεβού

  Οι νεότεροι σε ηλικία πελάτες, απαιτούν πλέον, νέους τρόπους επικοινωνίας και εξυπηρέτησης από τον δικηγόρο τους. Ένα εύκολο στη χρήση Σύστημα Ηλεκτρονικού Ραντεβού, αποτελεί απαραίτητη υπηρεσία για κάθε Δικηγόρο που απευθύνεται στην ηλικιακή ομάδα 25-45, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσει ηλεκτρονική πελατειακή βάση, αλλά και να μειώσει το χρόνο διαχείρισης των ραντεβού.

  broken image

  Σύστημα Αυτόματης Εξυπηρέτησης

  Πώς θα σας φαινόταν ο υποψήφιος πελάτης να κάνει ερωτήσεις για τις υπηρεσίες σας μέσω του Facebook, να παίρνει απαντήσεις αυτόματα σε φυσική γλώσσα και να κλείνει εύκολα και γρήγορα ραντεβού χωρίς να επικοινωνεί με τη Γραμματεία; Πώς θα σας φαινόταν ο πελάτης να λαμβάνει μια υπενθύμιση στο Facebook όταν έχει φτάσει η ώρα να κάνει κάποια πληρωμή; Όλα αυτά γίνονται με το καινοτόμο σύστημα Αυτόματης Εξυπηρέτησης της εταιρείας μας.

  broken image

  Προώθηση περιεχομένου στα Social media

  "Χωρίς προώθηση συμβαίνει κάτι τρομερό… Τίποτα!” είπε ο P.T.Barnum και είχε δίκιο. Αναλαμβάνουμε την προώθηση του περιεχομένου και των αναρτήσεών σας στο διαδίκτυο (είτε τις δημιουργήσαμε εμείς, είτε η ομάδα σας), αξιοποιώντας το μεγάλο δίκτυο ενημερωτικών και ψυχαγωγικών ιστοσελίδων μεγάλης επισκεψιμότητας που διαθέτουμε, για να χτίσουμε τη φήμη σας στο διαδίκτυο.

 • Γιατί να μας επιλέξετε

  1

  Εξειδίκευση στην διαχείριση εικόνας και φήμης “σοβαρών” επαγγελμάτων

  2

  Κάνουμε μόνοι μας τη σύνθετη δουλειά, ώστε να μην επιβαρύνεται το πρόγραμμά σας

  3

  Εξαιρετικό δίκτυο συνεργαζόμενων διαδικτυακών media και ομάδων