Return to site

Το You Tube ως σύμμαχος στην διαχείριση της διαδικτυακής φήμης

· Για ιατρούς

Χρησιμοποιήστε το YouTube για να δημοσιεύσετε διαφημιστικό περιεχόμενο, επισημάνετε κριτικές και κάνετε το προφίλ σας στο YouTube να κατέχει υψηλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Εδώ αξίζει να επισημάνουμε ένα λιγότερο γνωστό στοιχείο: το YouTube είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Επιπλέον, το YouTube αποτελεί μια δοκιμασμένη και αληθινή πρακτική που έχει γίνει όλο και πιο γνωστή στους γιατρούς για να προσελκύσει νέους ασθενείς, να μάθει νέες μεθόδους/ πρακτικές και να προσελκύσει νέο ιατρικό προσωπικό.

Επιπλέον, το YouTube επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL στο όνομά τους για το κανάλι τους. Καθώς η διεύθυνση URL παίρνει backlinks, θα αρχίσει να κατατάσσεται ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τα πλεονεκτήματα που προσδοκά κανείς από το SEO έχουν κάνει τη δημιουργία ενός καναλιού και τη μιας προσαρμοσμένης διεύθυνσης URL ως μια πολύ δημοφιλή τεχνική για τις εταιρείες διαχείρισης φήμης.

Σύμφωνα με την Google, ένα κανάλι πρέπει να πληροί τα ακόλουθα κριτήρια για να αποκτήσει μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL:

  • Έχετε τουλάχιστον 100 συνδρομητές
  • Να είναι τουλάχιστον 30 ημερών
  • Να έχει ένα εικονίδιο
  • Το κανάλι να έχει ανεβεί στο διαδίκτυο.

Αυτό σημαίνει καταρχήν ότι εάν μια εταιρεία διαχείρισης φήμης πρόκειται να αποκομίσει τα πλεονεκτήματα SEO για έναν πελάτη από το YouTube, δεν αρκεί απλώς να δημιουργήσει ένα προφίλ στο YouTube.


Οι εταιρείες διαχείρισης φήμης θα πρέπει να συνεργάζονται με τον πελάτη για τη δημιουργία σχετικού περιεχομένου βίντεο. Στη συνέχεια, πρέπει να προωθείται το περιεχόμενο του βίντεο. Οι δυνητικοί συνδρομητές πρέπει να βρεθούν μέσω καμπανιών ώστε να ακολουθήσουν το κανάλι.


Τέλος, όταν ένας γιατρός ή εταιρεία διαχείρισης φήμης χρησιμοποιεί το YouTube σωστά, το κανάλι YouTube για ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να καταταχθεί σε ένα από τα δέκα καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης που σχετίζονται με το όνομα ενός συγκεκριμένου γιατρού ή ιατρικής πρακτικής.

 

Λίγα πράγματα για εμάς:

 

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

 

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

 

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr