Return to site

To social media marketing και η επιρροή του

· Γενικά

Τα τελευταία χρόνια η ενασχόληση των χρηστών του διαδικτύου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social networks) αλλά και τα social media γενικότερα, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες στην καθημερινότητα τους που αγγίζει πολλές φορές ακόμα και την υπερβολή.

 

Ειδικότερα, το Social Media Marketing αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την προβολή της επιχείρησης σας και των προϊόντων ή υπηρεσιών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Youtube, Twitter κλπ.) τα οποία συνθέτουν την πιο σημαντική μεταβλητή της διαδικτυακής εικόνας σας. Στόχος σας είναι λοιπόν είναι να αφήσετε τους χρήστες των μέσων δικτύωσης να γίνουν οι διαφημιστές σας μέσω των share, comments, like και οποιουδήποτε άλλου μέσου που μπορεί να διαδώσει το μήνυμα που θέλετε να προβάλετε.

 

Τα social media, με κύριο συντελεστή την διαφήμιση στο Facebook, οριοθετούν μία πανίσχυρη σχέση μεταξύ των πελατών σας και της επιχείρησης σας και η παρουσία σας σε αυτά συμβάλλει δραστικά στην αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

Έχοντας μια πολυετή εμπειρία στη διαχείριση καμπάνιας και μια ομάδα ικανών επαγγελματιών, είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε για εσάς, όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη δημιουργία και διαχείριση της φήμης σας στο διαδίκτυο.

Ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας ορίζουμε την στρατηγική που πρέπει να χαράξουμε βήμα- βήμα για την ανάδειξη του brand σας.

Τα οφέλη του social media marketing:

  • Βελτιωμένη Εξυπηρέτηση Πελατών
  • Άμεση διανομή περιεχόμενου
  • Ενισχυμένη ταξινόμηση SEO
  • Αύξηση δημοτικότητας
  • Εξοικονόμηση χρημάτων

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr