Return to site

3 οφέλη ενός Ιατρού από τη δημιουργία φήμης στο διαδίκτυο

· Για ιατρούς

Μέσα από την εμπειρία μας στο χώρο του Ιατρικού Marketing και συμβουλεύοντας δεκάδες ιατρούς και κλινικές για το πώς θα χτίσουν μια ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία, ένα από τα πράγματα που ανακαλύψαμε, είναι ότι ο κάθε ιατρός έχει ένα διαφορετικό στόχο που τον υποκινεί να αξιοποιήσει αυτές τις τεχνικές και να χτίσει τη φήμη του στο διαδίκτυο.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τους 3 βασικότερους στόχους που προσπαθεί να πετύχει ένας Ιατρός ή μια Κλινική μέσω της δημιουργίας φήμης στο διαδίκτυο;

Εντυπωσιακή ψηφιακή παρουσία χωρίς επιβάρυνση του προγράμματός του Ιατρού

Οι περισσότεροι πελάτες μας, μας αξιοποιούν ως έναν τρόπο να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή ψηφιακή παρουσία και να εξασφαλίσουν ότι ο ασθενής θα βρίσκει τα σωστά πράγματα γι' αυτούς στο διαδίκτυο, γλιτώνοντας ταυτόχρονα αμέτρητες ώρες που θα έπρεπε να αφιερώσουν οι ίδιοι. Είτε πρόκεται για δημιουργία ενός μοντέρνου και λειτουργικού site, είτε για διαχείριση της παρουσία σε Social Media και ιατρικά site, ξέρουμε να τα οργανώσουμε και να τα διαχειριστούμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο, ώστε να έχουν οι πελάτες μας μια λιγότερη έννοια.

Αύξηση ποιοτικών πελατών

Ορισμένοι ιατροί, αξιοποιούν τις υπηρεσίες μας για να χτίσουν μια νέα, σταθερή ροή ασθενών, οι οποίοι θα τους εντοπίζουν μέσω του διαδικτύου. Με αυτό τον τρόπο, τους βοηθάμε να δημιουργήσουν ένα νέο επικοινωνιακό κανάλι για το Ιατρείο τους και να μπορούν ευκολότερα να προβλέψουν τις ταμειακές τους ροές.

Βελτίωση εμπειρίας ασθενών

Τέλος, κάποιοι από τους πελάτες μας, θέλουν να κάνουν το άλμα στην ψηφιακή εποχή και να προσφέρουν νέους τρόπους επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των ασθενών. Είτε υιοθετώντας ένα σύστημα ηλεκτρονικού ραντεβού που θα τους φέρνει νέα ραντεβού 24 ώρες το 24ωρο, είτε δημιουργώντας "έξυπνα" κανάλια επικοινωνίας στα Social Media, ειδικευόμαστε στην κατασκευή λύσεων που θα βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών ενός ιατρείου και θα το βοηθήσουν να ξεχωρίσει.

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr