Return to site

LinkedIn: 8 επιχειρηματίες "αποκαλύπτουν" τα πιο συχνά λάθη

· Γενικά

Ένα προφίλ στο LinkedIn είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να "λάμψει" ο υποψήφιος πέρα ​​από το παραδοσιακό βιογραφικό που όλοι γνωρίζουμε. Μεταξύ του ιστορικού εργασίας σας, των δημοσιεύσεων, των συνδέσεων- οι δυνητικοί εργοδότες σαρώνουν ουσιαστικά τις πληροφορίες σας για να δουν τι μπορείτε να φέρετε στην ομάδα εργασίας, που κανείς άλλος δεν μπορεί. Αν όμως το προφίλ σας είναι γεμάτο με λάθη ή δεν έχετε επαρκή εικόνα που θα αντικατοπτρίζει πλήρως εσάς, ένας εργοδότης δεν πρόκειται ποτέ να σας δει ως εν δυνάμει υποψήφιο.

 

Ζητήσαμε από 8 επιχειρηματίες να μοιραστούν μαζί μας τα λάθη που βλέπουν πιο συχνά στο LinkedIn τα οποία όπως περιγράφουν, βλάπτουν την επαγγελματική εικόνα στα μάτια του εργοδότη.

Ορίστε τι θα πρέπει να αποφύγετε:
 
1. Δεν έχετε αρκετές συστάσεις
Οι συστάσεις είναι ο ευκολότερος τρόπος να δείξετε αξιοπιστία, όπως ακριβώς οι κριτικές είναι συχνά ο ευκολότερος τρόπος για να αποφασίσετε για μια ηλεκτρονική αγορά.

2. Είστε ασυνεπής
Οι υποψήφιοι δεν ενημερώνουν αρκετά συχνά τα προφίλ τους. Αν κάνετε αίτηση για μια θέση, βεβαιωθείτε ότι η δική σας είναι απαλλαγμένη από ανακολουθίες και παραμένει σύμφωνη με το βιογραφικό σας σημείωμα.
 
3. Μοιράζεστε πολλές ή δεν έχετε αρκετές πληροφορίες

Μερικοί άνθρωποι απλώς δεν περιλαμβάνουν τίποτα- μόνο έναν τίτλο εργασίας και χρονοδιάγραμμα - ενώ άλλοι έχουν προφίλ που περιλαμβάνουν τα στοιχεία τους σε 10 σελίδες.

5. Έχετε πολύ λίγες συνδέσεις
Άλλο ένα συχνό φαινόμενο το οποίο δεν δείχνει μια καλή εικόνα καθώς φαίνεται πως δεν ασχολείστε ιδιαίτερα με το LinkedIn αλλά ούτε οι άλλοι μαζί σας.


6. Δεν δείχνετε ποιος είστε πραγματικά
Αντί να αντιγράφετε και να επικολλάτε από το ένα έγγραφο στο άλλο, χρησιμοποιήστε αυτήν την πλατφόρμα ως επέκταση του βιογραφικού σας.


7. Δείχνει αντιεπαγγελματικό
Η ανάμειξη εργασιών και προσωπικών πληροφοριών στο προφίλ σας LinkedIn μπορεί να κάνει τους υποψηφίους εργασίας να φαίνονται λιγότερο επαγγελματίες.


8. Δεν περιγράφετε τους προηγούμενους ρόλους σας
Οι άνθρωποι συχνά αφήνουν κενή την ενότητα περιγραφής από προηγούμενες εμπειρίες εργασίας.

 

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

 

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

 

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr