Return to site

Η διαχείριση της φήμης σου σε 5 σημεία

· Γενικά

Ανεξάρτητα από την ακρίβεια των δηλώσεων ή των διαδόσεων των πληροφοριών στο διαδίκτυο σχετικά με εσάς ή την επιχείρησή σας μπορεί το γεγονός αυτό  να είναι καταστροφικό οδηγώντας σε μειωμένη αξιοπιστία, μείωση των εσόδων αλλά και της κερδοφορίας.

Σας βοηθάμε να επανακτήσετε  το καλό σας όνομα!

α) Δωρεάν Διαβούλευση  για την Επισκευή φήμης. Ξεκινάμε με μια αξιολόγηση της υπάρχουσας κατάστασης και την καταγραφή  των θεμάτων και αναπτύσσουμε  ένα ολοκληρωμένο πλάνο.

Πριν από οποιαδήποτε διόρθωση στην φήμη σας, θέλουμε να κατανοήσουμε πλήρως τα ζητήματα. Μέσα από μια λεπτομερή έρευνα και ανασκόπηση μαζί σας των γεγονότων και  τη διαχείριση της  διεθνούς ιατρικής πρακτικής και της επιχείρησής σας, θα εντοπίσουμε το πρόβλημα και θα αρχίσουμε να αναπτύσσουμε μια στρατηγική για εσάς.

Όλα τα προβλήματα δεν είναι ίδια , για αυτό και το σχέδιό μας θα αντικατοπτρίζει την καλύτερη στρατηγική για την άμεση  και αποτελεσματική επίλυση τους το συντομότερο δυνατό.

β) Δημιουργούμε  και προωθούμε θετικές πληροφορίες για εσάς και την επιχείρησή σας.

Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και επιχειρηματικές πρακτικές, θα προωθήσουμε και θα δημοσιεύσουμε θετικές πληροφορίες για εσάς ή την ιατρική σας πρακτική και ικανότητα . Μπορούμε επίσης να συνεργαστούμε μαζί σας για να λάβουμε περισσότερες αξιολογήσεις από τους πελάτες σας  και  τους ασθενείς σας. Συχνά συνδυάζουμε μια πλατφόρμα δημιουργίας ανασκόπησης μαζί με άλλα περιεχόμενα για να αρχίσετε να βελτιώνετε τη φήμη σας στο διαδίκτυο.

γ) Προωθούμε προς τα κάτω αρνητικά αποτελέσματα αναζήτησης για εσάς και την επιχείρησή σας στις αναζητήσεις

 

Όπου είναι δυνατόν, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αφαιρέσουμε από το διαδίκτυο ανακριβείς ή αόριστες πληροφορίες. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα προωθήσουμε αυτές τις αρνητικές διαδόσεις  και δηλώσεις έτσι ώστε να μην εμφανίζονται στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Σε πολλές περιπτώσεις οι αρνητικές διαδόσεις μπορεί να είναι το ταχύτερο πρόβλημα προς επίλυση, αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και οι στρατηγικές μας θα λάβουν υπόψη σας τη μοναδική περίπτωση.

 

δ) Τρέχουσα παρακολούθηση θέσεων και πληροφοριών

 

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τους ιστότοπους διάδοσης , τα ιστολόγια και τους ιστότοπους για να ανακαλύψουμε άλλες δηλώσεις  παρομοίων προβλημάτων ή πληροφορίες. Επίσης, θα μετρήσουμε και θα σας αναφέρουμε την επιτυχία των αποτελεσμάτων μας για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε ολοκληρώσει ή υπερβεί το στρατηγικό μας πλάνο.

 

ε) Έχετε 100% έλεγχο του περιεχομένου

 

Πριν από κάθε μας βήμα και χάραξη στρατηγικής θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αναπτύξουμε το σωστό περιεχόμενο και πληροφορίες για να ξεκινήσουμε να βελτιώνουμε το πρόβλημα και να επιδιορθώνουμε τη φήμη σας στο διαδίκτυο. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική, αλλά θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο σχετικά με το τι δημοσιεύει η ομάδα μας σχετικά με εσάς ή την πρακτική σας.

 

Θα υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση για κάθε βήμα του σχεδίου.

Οι ειδικοί της φήμης μας δεσμεύονται για την επιτυχία σας και για τη σημαντική βελτίωση της φήμης σας στο διαδίκτυο!

 

Αθανάσιος Μπαράτσας, 

Σύμβουλος Επικοινωνίας

 

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr