Return to site

Είσαι γιατρός; 6 λόγοι για τους οποίους σου είναι χρήσιμο το LinkedIn

Πάνω από 2 εκατ. γιατροί το χρησιμοποιούν

· Για ιατρούς

Το LinkedIn είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τους γιατρούς, τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες στο σύνολο τους.


Μεταξύ των μεγάλων πλατφορμών, το LinkedIn είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Το γεγονός αυτό στηρίζεται στο ότι είναι λιγότερο «κοινωνικό» και περισσότερο «επαγγελματικό» σε σύγκριση με το μοντέλο φίλων-και-οικογένειας του Facebook. Το LinkedIn είναι παλαιότερο από τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και η επιχειρηματική διαφοροποίηση είναι ένα χρήσιμο πλεονέκτημα για τους γιατρούς, τους διαχειριστές, τους επαγγελματίες και τους παρόχους υγείας.


Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια γιατροί και άλλοι επαγγελματίες διατηρούν ένα προσωπικό ή εταιρικό προφίλ.


Για λόγους μάρκετινγκ στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, η προστιθέμενη αξία του LinkedIn είναι ότι ο γιατρός γίνεται γνωστός και μπορεί να συνδεθεί ηλεκτρονικά με άλλους συναδέλφους- επαγγελματίες. Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους που - περισσότερο από ποτέ - οι γιατροί πρέπει να χρησιμοποιούν το LinkedIn:


Διαχείριση φήμης
Σε μεγάλο βαθμό, η επαγγελματική φήμη ενός γιατρού ζει και αναπνέει στον online κόσμο. Η ηλεκτρονική σας παρουσία είναι η ουσία της φήμης σας. Και αυτό που λέτε για τον εαυτό σας μέσω του LinkedIn είναι το ψηφιακό εργαλείο για τη διαχείριση της φήμης. Είναι μια πλατφόρμα και ένα μήνυμα που ελέγχετε άμεσα, κατευθύνετε και παρουσιάζετε τα στοιχεία  και την προσωπική σας επωνυμία.


Ενισχυμένη διαδικτυακή ορατότητα
Οι επαγγελματικές καταχωρήσεις είναι έγκυρες και ενδέχεται να έχουν επιπλέον αξία στη διαδικασία SEO, επομένως τα προφίλ του LinkedIn μπορούν να εμφανιστούν στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης. Η σημαντική διάκριση εδώ είναι ότι θέλετε να βρεθείτε στο διαδίκτυο για πολλούς λόγους και όχι μόνο νέους ή εν δυνάμει ασθενείς.


Αναφορές, δικτύωση και μέντορες
Το LinkedIn όταν αναφέρεται στους γιατρούς,  ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Πρόκειται για ένα φυσικό κανάλι επικοινωνίας μεταξύ γιατρών και αποτελεί οδό για παραπομπές και επαγγελματική δικτύωση. Εξ ορισμού, οι συνάδελφοι που χρησιμοποιούν το LinkedIn είναι ανοικτοί σε συνδέσεις, δικτύωση και, ενδεχομένως, επαγγελματικές συναναστροφές.

 

Βελτίωση της καριέρας
Ο πρωταρχικός σκοπός του LinkedIn είναι να υποστηρίξει την εξέλιξη της σταδιοδρομίας αλλά και την επιχειρηματική εξέλιξη. Η σύνδεση στο LinkedIn είναι το πρώτο βήμα ώστε οι γιατροί να γίνουν γνωστοί στους εργοδότες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και στους υποψήφιους εργαζόμενους. Η στελέχωση και η πρόσληψη είναι μια διαδικασία που μπορεί να γίνει από το LinkedIn αν σας έχουν δει online.


Διαρκής εκπαίδευση
Η ανοιχτή μορφή δημοσίευσης του LinkedIn είναι μια ευκαιρία τόσο για την εκμάθηση όσο και για τη διδασκαλία. Τα άρθρα μπορούν να αφορούν σχεδόν οποιοδήποτε σχετίζεται με το επιχειρηματικό σας θέμα και να διατηρούν τους αναγνώστες σε επαφή με έγκαιρα θέματα, νέα ή τάσεις. Είναι επίσης ένα παράθυρο για την παρακολούθηση των "ηγετών" σε μια ιδέα, των νοσοκομείων και των οργανισμών ... ακόμα και των ανταγωνιστών.


Το LinkedIn είναι μια σημαντική πλατφόρμα δικτύωσης που βασίζεται στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση. Μετρά πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες-συν του ότι είναι δωρεάν. Αφορά όλους σχεδόν τους επαγγελματίες και επαγγελματική πρακτική, ενώ παράλληλα είναι ένα έξυπνο εργαλείο μάρκετινγκ και φήμης για την υγειονομική περίθαλψη και τις επιχειρήσεις.

 

Σας φάνηκαν ενδιαφέροντα τα όσα διαβάσατε;

 

Κάντε ένα βήμα μπροστά και εμπιστευτείτε μας για μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο.

 

Λίγα πράγματα για εμάς:

 

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

 

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr