Return to site

Τι είναι τελικά το digital marketing;

Γενικές πληροφορίες για αρχάριους και μη

· Γενικά

Το digital marketing  ή διαφορετικά online marketing είναι όλοι εκείνοι οι ηλεκτρονικοί τρόποι που χρησιμοποιεί μία εταιρία, ένα πρόσωπο ή ένα γραφείο προκειμένου να επικοινωνήσει στο κοινό που  στοχεύει, το μήνυμα που θέλει. Περιλαμβάνει επίσης πολλά πράγματα και συνεχώς προστίθενται νέα διαθέσιμα εργαλεία.

Το digital marketing και οι ψηφιακές μέθοδοι επικοινωνίας είναι γρηγορότερες, πιο ευέλικτες, πρακτικές και εξορθολογισμένες, οπότε ίσως δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι μόλις η τεχνολογία έγινε προσιτή σχεδόν από όλους, ξεκινήσαμε γρήγορα να προσανατολιζόμαστε προς την ψηφιακή εποχή.

Επιπροσθέτως θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί έναν συνδυασμό τεχνολογίας, δημιουργικότητας, στρατηγικής και ανάλυσης online δεδομένων και τάσεων στην αγορά εργασίας.

Μερικά από τα πιο γνωστά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς είναι:

Social Media Marketing

Mobile Marketing

Content Marketing

Email Marketing

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr