Return to site

Τι είναι η διαχείριση διαδικτυακής φήμης (online reputation management – ORM);

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα βασικά απαντώντας στο ερώτημα «Τι είναι η διαχείριση διαδικτυακής φήμης»;

Η διαχείριση διαδικτυακής φήμης αναφέρεται σε όλες εκείνες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την σωστή προώθηση της εικόνας μίας επιχείρησης, ενός ατόμου, προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω του διαδικτύου.

Με την Διαχείριση Φήμης, ως στόχο έχουμε να ενισχύσουμε την online προβολή σας και να "οδηγήσουμε" τους χρήστες σας στην ιστοσελίδα σας με το να βελτιώνεται η φήμη σας μέσα από τις μηχανές αναζήτησης μειώνοντας ταυτόχρονα τον αντίκτυπο από τις αρνητικές αναφορές.

Όλα αυτά συνιστούν ένα σύνθετο έργο που προϋποθέτει την καλή κατανόηση τόσο του αντικειμένου, όσο και του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι τα μηνύματα που λαμβάνουν. Καθορίστε ποιες πτυχές της διαχείρισης της φήμης είναι εφικτό να ελέγξετε. Λάβετε υπόψη ότι το να αλλάξετε τη διαδικτυακή σας φήμη δεν θα συμβεί από τη μιά μέρα στην άλλη και ότι απαιτούνται τα κατάλληλα βήματα για το χτίσιμο ενός σωστού οικοδομήματος.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι τα social media στα οποία εστιάζουμε και απευθύνονται κυρίως στους νέους ηλικιακά ανθρώπους.

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr