Return to site

Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη στη διαχείριση της φήμης

· Γενικά

Σήμερα θα δούμε ποια είναι τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη στην online παρουσία σας στο Διαδίκτυο:

  1. Καθυστερημένη δράση αντί πρόληψης. Αντί να δώσετε έμφαση στην πρόληψη και να χτίσετε βήμα βήμα τη φήμη και το όνομά σας διορθώνοντας για παράδειγμα «τα κακώς κείμενα», επικεντρώνεστε στο να αλλάξετε τελείως την παρουσία σας στο διαδίκτυο.
  2. Δεν κάνετε τίποτα. Δεν μπαίνετε ούτε στον κόπο να απαντήσετε στους χρήστες που σας έγραψαν ή σας ρώτησαν εξειδικευμένα θέματα που ζητούν την άποψη σας. Μέγα λάθος το οποίο δημιουργεί κακές εντυπώσεις.
  3. Επιθετικότητα. Δεν θα κερδίσετε απολύτως τίποτα αν αντιδράσετε με αρνητική συμπεριφορά απέναντι στους χρήστες. Η ψυχραιμία και η ευγενική αντιμετώπιση είναι η συνταγή για μια επιτυχημένη δράση ακόμα και απέναντι στις αρνητικές κριτικές.
  4. Δημοσίευση ψεύτικων κριτικών. Πρόκειται για προσφιλή πρακτική πολλών επιχειρηματιών που θέλουν να ανεβάσουν τα νούμερά τους. Συχνά όμως οι ψεύτικες κριτικές μπορεί να λειτουργήσουν και αρνητικά καθώς μπορεί ένας έμπειρος χρήστης να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από τις κινήσεις σας.
  5. Οι πελάτες δεν ενθαρρύνονται να γράψουν σχόλια. Με λίγα λόγια δεν έχετε τόσο ικανοποιημένους χρήστες που θα θελήσουν ύστερα να γράψουν ένα θετικό σχόλιο για εσάς εγκωμιάζοντας το έργο σας.

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr