Return to site

Γιατί η διαχείριση της φήμης είναι σημαντική;

Για δικηγόρους

· Για δικηγόρους

Γιατί η διαχείριση της φήμης είναι σημαντική;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η διαχείριση της online φήμης σας είναι απαραίτητη για την οικονομική ευρωστία του γραφείου σας:

Φέρνετε τους ιδανικούς πελάτες στο γραφείο σας

Μπορεί το ρητό «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» να ισχύει στις περισσότερες των περιστάσεων, όμως μερικοί πελάτες μπορούν να ωφελήσουν πολύ περισσότερο την επιχείρησή σας από άλλους. Απαντώντας στα σχόλια των καλύτερων πελατών σας, έχετε την ευκαιρία να τονίσετε τα στοιχεία που κάνουν το δικηγορικό σας γραφείο να ξεχωρίζει προσελκύοντας έτσι περισσότερους πελάτες.

Διαφημίζετε τις θετικές κριτικές και διορθώνετε τις αρνητικές

Συλλέγοντας κριτικές από όλους τους πελάτες σας έχετε την δυνατότητα να διαπιστώσετε τι σας κάνει επιτυχημένους αλλά και πού εντοπίζονται οι αδυναμίες σας. Εκμεταλλευτείτε τα θετικά σχόλια και χρησιμοποιήστε τα λιγότερο καλά ώστε να μπορέσετε να διορθωθείτε.

Τους ενθαρρύνετε να σας ξανα- εμπιστευτούν

Μοιραστείτε πώς βελτιώσατε τις υπηρεσίες σας με βάση τα σχόλια των πελατών σας. Δείχνοντας ότι υπολογίζετε την γνώμη τους, ενθαρρύνετε τους παλιούς πελάτες να σας επισκεφθούν ξανά καθώς και να φέρετε νέους εν δυνάμει πελάτες σας. Μην ξεχνάτε πως η φήμη διαδίδεται εξαιρετικά γρήγορα και έτσι πολλοί μπορούν να μάθουν τις επιτυχίες που σημειώνετε.

Μεγιστοποιείτε την ακτίνα επιρροής σας

Με τη σωστή διαχείριση της online φήμης σας, μπορείτε να μετατρέψετε κάθε κριτική, ανάρτηση και φωτογραφία σε δωρεάν διαφήμιση.

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr