Return to site

Πως μπορώ να αποκαταστήσω μια αρνητική φήμη στο Ίντερνετ;

Για γιατρούς

· Για ιατρούς

Το κλειδί προς την επιτυχία ώστε να αντιμετωπίζετε θέματα της διαχείρισης της φήμης σας είναι να δημιουργείτε στον αντίποδα σχετικό, ακριβές και ενδιαφέρον περιεχόμενο που να συνδέεται με το όνομα του θεραπευτή σε πολλαπλές πλατφόρμες. 

Όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο, το να δημιουργήσετε ένα αξιοπρόσεκτο περιεχόμενο είναι να ξεκινήσετε γράφοντας σε ένα blog.

Μια ισχυρή όμως εκστρατεία διαχείρισης της φήμης γιατρού πρέπει να κάνει περισσότερα από αυτό. Ο ευκολότερος τρόπος για να συγκρατήσετε τις αρνητικές κριτικές ή να καλύψετε τέτοιου τύπου δημοσιότητα είναι να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο και σε άλλους ιστότοπους. Για παράδειγμα, όπως τα ιστολόγια με τα οποία συνεργάζεται το e-reputation.gr όπου γίνεται ο διαμοιρασμός σε σελίδες με εκατομμύρια προβολές σε καθημερινή βάση.

Η διαδικασία

Σε κάθε αρχή της διαδικασίας, συνεργαζόμαστε με τον πελάτη για να καθορίσουμε τα θέματα που θα παρουσιάζουν καλύτερα την εμπειρία τους. Στη συνέχεια, η ομάδα των ειδικών μας δημιουργεί πλούσια και συγκεκριμένα κομμάτια περιεχομένου που δημοσιεύονται και αφορούν τον πελάτη μας σε άλλους ιστότοπους. Ως μέρος των προσπαθειών για τη διαχείριση της φήμης, εξασφαλίζουμε backlinks στις ιστοσελίδες των γιατρών μας ή στα προφίλ των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Εάν είστε γιατρός με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στη διαχείριση της φήμης σας, το να φιλοξενούνται τα άρθρα σας σε άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης το λεγόμενο guest posting, είναι μια από τις καλύτερες στρατηγικές για να προβληθείτε ψηλά στα αποτελέσματα της Google. Το γεγονός αυτό λειτουργεί θετικά στο να μπορέσουν οι εν δυνάμει ασθενείς σας να σας βρουν πιο εύκολα όταν ψάχνουν το όνομα σας. 

Οι γιατροί θα πρέπει να γράφουν άρθρα ή γενικά να δημοσιεύουν τις απόψεις τους γιατί κάτι τέτοιο βοηθά στο να εξυψωθεί η διαδικτυακή αξιοπιστία του brand τους.

 

Στόχοι 

  • Οδηγήστε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο του γιατρού. 
  • Δημιουργήστε αξιοπιστία στις μηχανές αναζήτησης και βοηθήστε ώστε να ενισχυθούν οι αναφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή στα προφίλ των κοινωνικών μέσων.

Το guest posting είναι ίσως η πιο δημοφιλής τακτική για τη διαχείριση της φήμης του γιατρού όταν γίνεται λόγος για την αποκατάσταση της φήμης τους στο διαδίκτυο. Είναι σαφές ότι έχει πολλαπλά οφέλη, αλλά η τεχνική χρησιμοποιείται κυρίως για να πάρει backlinks σε συγκεκριμένες συνεντεύξεις και ειδησεογραφική κάλυψη.

Μάθετε όμως περισσότερα από την έμπειρη ομάδα μας:

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr