Return to site

Google my business: Tips για βελτιστοποίηση

· Για ιατρούς

Μπορεί εύλογα να αναρωτηθείτε  το πως μπορείτε να βελτιώσετε την καταχώρηση του ιατρείου σας με το εύχρηστο εργαλείο του Google my business. Στο παρόν άρθρο θα βρείτε μικρά μυστικά αλλά μεγάλης σημασίας για την καλύτερη παρουσία σας στην online αναζήτηση.

Φωτογραφίες

Διαλέξτε και ανεβάστε φωτογραφίες που αναδεικνύουν τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο του ιατρείου σας. Εισάγετε το λογότυπο και φωτογραφίες από τις υπηρεσίες σας. Οι καλές φωτογραφίες λειτουργούν ως το κλειδί για να τραβήξετε την προσοχή των χρηστών. Προσέξετε όμως μην βάλετε φωτογραφίες με τους ασθενείς σας διότι μπορεί να παραβιάζετε με αυτό το τρόπο τα προσωπικά τους δεδομένα.

Αλληλεπίδραση

Απαντήστε στις κριτικές των πελατών σας στέλνοντας ένα ευχαριστήριο μήνυμα ακόμη και αν οι κριτικές που δέχεστε είναι αρνητικές. Προσπαθήστε να αντιστρέψετε τα αρνητικά σχόλια με κινήσεις που θα αλλάξουν την άσχημη εικόνα που ενδέχεται να έχει δημιουργηθεί. Κρατήστε τες ως συμβουλές για να γίνετε ακόμα καλύτεροι.

Κριτικές

Μπορείτε να ζητήσετε από τους ασθενείς σας να βαθμολογήσουν και να σχολιάσουν την ποιότητα των υπηρεσιών σας. Σίγουρα τα θετικά σχόλια και η υψηλή βαθμολόγηση θα βοηθήσουν το ιατρείο σας να ανέβει ψηλότερα αναζήτηση που γίνεται μέσω των μηχανών της google.

Google+

Φροντίστε να έχετε ενημερωμένο το προφίλ του ιατρείου σας στο google+ ώστε να είναι άμεσα συνδεδεμένο με το google my business. Δεν θέλετε οι πελάτες να βλέπουν ότι η τελευταία σας ανάρτηση δεν είναι πρόσφατη αλλά πολύ παλιά.

E-Reputation.gr | Οι ειδικοί στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο

Η E-Reputation είναι ένα πρωτοποριακό Agency, που βοηθάει επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα να χτίσουν και να διαχειριστούν την εικόνα που θέλουν στο Internet. Έχοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση Φήμης στο Διαδίκτυο (Online Reputation Management), οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Στρατηγική Περιεχομένου, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Δημοσίευση Άρθρων και Βίντεο, Διαφήμιση μέσω Facebook Ads και Google Ads καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Οι πελάτες μας είναι κυρίως Ιατροί, Πολιτικοί εθνικού και τοπικού επιπέδου, Δημόσιοι Οργανισμοί, μεγάλες / πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να γίνουν γνωστοί για ένα πράγμα που κάνουν.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε μια δωρεάν μελέτη στο www.e-reputation.gr